注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

爱情跟梦想

都是很奇妙的事情 不用说 不用听 也不用被翻译 就能感受到它

 
 
 

日志

 
 
关于我

一个没头没脑 大曚噶女生 钟意咿呀鬼叫

网易考拉推荐

3月23号   

2009-03-24 12:35:53|  分类: 个人日志 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

 3月23号  - susic house - susiccool的博客

 3月23号  - susic house - susiccool的博客

    呢一日系淑芬噶生日,好早我就想好要同区庆祝。

    一放学我同董婷就去左买也,为夜晚做好准备。一心想开心以下噶。但系好事多磨,我5知点解自己回发甘大脾气咖。来左佛山甘耐未试过咖。5系因为我嬲区啊,我知道区其实早就意识到我地回帮区庆祝,区都想早D翻宿舍。其实我亦都有谂到区地班会同区庆祝,我都5系介意呢样,我地同宿舍可以迟D咖。但系区地班D人用蛋糕钉我果阵,我真系好嬲。5只点解会嬲?我觉得区地班D人好疯狂,一直以来我都觉得区地班D人有D 自私,5系个人噶自私,系玩得埋噶一班人,好多时都只系谂到大家几个朋友噶高兴。沉晚5只我一个5妥咖,不过其他热闹走得快者。而我一心等埋书、淑芬翻宿舍,点知搞成甘。

   讲真啊,区地太颠啦,甘就糟蹋左个蛋糕啦!话晒都系一个班啊!几个人开心完就算!

   其实,我都无嬲咩,我只系觉得自己发甘大脾气5岩者,而且仲西区生日呢日,所以我更加5知点去面对区,我觉得我果头发脾气,呢头无事甘对住区笑,无可能罗,甘样我会觉得自己好假。

   无论点都好,我想同大家Say声sorry  搞到董婷同楚随帮我善后啊!

    突然之间好挂住我亲爱的小英,以前我都经常对你发脾气,因为你真系好钟意捏我块面。俾你激晕。不过,你次次都系笑住甘讲,米甘啦~~~~~~而且果种语雕真系痹到跌喳。

    淑芬,sorry啊!

    sorry归sory哈,我沉晚真系训左,今朝起身开机先T到你地D飞信,仲有啊!我虽然训左,但系我听到你煲粥咖!以后米再甘大声哈!

    生日快乐哦!大个女啦!

  评论这张
 
阅读(9)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017